

MEETING OF THE NORTHUMBRIAN AND ESSEX & SUFFOLK WATER FORUMS

MONDAY 10 OCTOBER 2016

THE BULL HOTEL, PETERBOROUGH

AGENDA

Meeting starts without company members

11:00	1.	Welcome, apologies, aims of the meeting disclosure of interests	Chair/all	5mins
	2.	Notes & actions of last meeting held 7 July 2016	Chair/all	
11:05	3.	Papers review Aim – For Forum members to identify topics to discuss with the company	Chair/all	20mins
		 Papers: 3.1 Update from the Chair – for information 3.2 Network chairs' updates – for information 3.3 Heidi Mottram's company update – for information 3.4 Customer engagement update – for information 		
11:25	4.	Priorities for Chairs Communications with Ofwat Aim – For Forum members to identify their priorities with regard to communications with Ofwat	Chair	5mins
		Company members join the meeting		
11:30	5.	Comparative performance and Strategic Dashboard Aim – the company to present its performance compared to the industry and demonstrate Ofwat's Strategic dashboard. See also paper in pack.	Heidi Mottram Claire Sharp	15mins
11:45	6.	Draft assurance plan Aim - for the company to signal its forthcoming consultation on its risks, strengths and weaknesses. See also paper in pack.	Jim Strange	15mins
12:00	7.	Non-household retail charges (PR16) Aim – for the company to update the Forums on Ofwat's PR16 Draft Determinations for non-household retail charges. See also paper in pack.	Ceri Jones	15mins
12:15	8.	Question time – time includes a working lunch Aim – For members to engage with the company on their selected topics	Chair	1hr 15mins



13:30	9.	Periodic Review 2019 expectations workshop Aim – For members to review and plan for the Forums Periodic Review activities.	Asset Strategy	1hr
14:30	10.	Meeting review (company people to leave the room) Members are also requested to complete survey	Chair and independent members	30mins
15:00		CLOSE	members	